(Android) HonkiBasic - Learn japanese (includes alphabet) hack nekonečných drahokamov
Mar 7, 2022 17:37:15 GMT -5
Post by urocatsafno on Mar 7, 2022 17:37:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ HonkiBasic - Learn japanese (includes alphabet) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ HonkiBasic - Learn japanese (includes alphabet) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack nekonečných drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ HonkiBasic - Learn japanese (includes alphabet) 2022 version ▞▞▞
いいですね。
HonkiBasic - Learn japanese (includes alphabet) Educación txm
Na začiatku som bol trochu sklamaný, pretože medzi podporovanými jazykmi chýba taliančina, ale rozhodol som sa zvýšiť hodnotenie, pretože táto aplikácia si zaslúži 5 hviezdičiek. Čistý dizajn, žiadne reklamy, dobré ceny za upgrade, ktorý v skutočnosti nie je potrebný pre ľudí (ako ja), ktorí sú v japonskom svete na úplnom začiatku. Napriek tomu som veľmi rád, že som našiel túto aplikáciu, a rád ju podporím zakúpením plnej verzie pre lekcie, ktoré budem potrebovať. Ďakujem za skvelú prácu!
Prvá lekcia sú znaky hiragany a ďalšia pokračuje vetami kanji a neviem, čo tieto obrázky znamenajú. Aplikácia tiež často zamrzne.
Opravte chyby, ktoré spôsobujú, že koncept, informácie a GUI sú úžasné. Stále sú v ňom chyby..verzia.2.9. Jednotka 1 veta, základný cvik, veľkosť písma sa zmenšuje a zmenšuje, až ho už nevidíte. Dúfam, že počas aktualizácie nebude potrebné uložené lekcie znova sťahovať. Spotrebúvam príliš veľa údajov.
HonkiBasic - Learn japanese (includes alphabet) கல்வி nwne
HonkiBasic - Learn japanese (includes alphabet) Educación koa
Dobrá aplikácia
sao đổi thứ tự của câu khi làm sai vậy , ghét thật chứ
Skvelá aplikácia, ale niekedy je ťažké rozlíšiť výslovnosť určitých slabík, ako napríklad pya/bya alebo ji/di alebo ka/GA atď. Urobte s tým niečo Edit: ďakujem za odpoveď. Zmením hodnotenie, pretože viem, že urobíte, čo ste povedali Pokračujte v dobrej práci!
Veľmi dobre
Drift Max Pro - Drift Racing Αγώνες vwk
Veľmi dobre.
Prístupy, ktoré táto aplikácia využíva pri výučbe japončiny, mi pomohli viac ako ktorákoľvek iná aplikácia, ktorú som použil
HonkiBasic Học tiếng Nhật Cơ Bản (có bảng chữ cái) Giáo dục jyf
Zatiaľ túto aplikáciu milujem. Snažil som sa zapamätať si gramatiku a tieto lekcie sú úžasné! Ďakujem, že ste mi umožnili zistiť, čo získam členstvom, skôr ako ma prinútite pripojiť sa. Tiež ďakujeme za zálohovanie pre viacero zariadení. Dnes som omylom odstránil aplikáciu a všetko na mňa čakalo, keď som ju znova stiahol!
Milujem túto aplikáciu ♥️♥️♥️
veľmi sa mi páči a milujem
ល្អខ្លាំង។
Je to trochu zložité, čo vás núti viac premýšľať o testoch.
Jedna z najlepších aplikácií...
Pridajte možnosť prihlásenia cez Google alebo Facebook.
. 5