Post by tentratoovatha on Feb 6, 2022 18:15:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci altın ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Lan oyunu yanlıslıskal hesabımı vermiyor
Bu oyunu seviyorum. Çok havalı. Sevmediğim tek şey o yumurta kafa, bu yüzden kıçını tekmelemekten ve robotlarını parçalamaktan zevk alıyorum. Yani evet herkesin bu oyunu ne kadar sevdiğini görebiliyorum Sanırım bana "çeliğin kafası" diyebilirsin. 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Harika bir oyun Umarım sonsuz ve metal sonik gibi dövüşmek için daha fazla patron eklerler ve ayrıca umarım bir olay olarak değil kalıcı olarak periler eklerler ve Silver Sonic ve Shadow gibi karakterlerin birçok hikayesini, karakterler için bir hikaye dizisi eklerler. The Sonic serisindeki top bu oyunun 1 milyar kişiye ulaşması için tek istediğim bu!!! Btw lütfen kötü bir sonik oyun için hiçbir şey veya herhangi bir olay yapmayın....SONIC FORCES ROKIE ETKİNLİĞİ ELİSE İLE BİRLEŞTİRİLMİŞ PRENSES ETKİNLİĞİ siz bu iyi değil
Hüsrana uğramış. Çok fazla reklam oyunu bozar. Başkalarının da aynı sorunu olduğunu görebiliyorum. Reklamları kaldırma seçeneğinin neden olmadığını anlayamıyorum.
Yusuf oyunçok ama çok güzel buyorum faydall oldumu
Bu oyunu korkunç gecikmeyle oynayamıyorum, çok eğlenceli de
Bu oyun ilk düşündüğüm kadar havalı değil, bu yüzden puanımı 5'ten 3'e değiştirdim. Elektronik oyunun bu yönünü sevmiyorum. sorun şu: Koşuya devam etmek için 2 yıldız kullandıktan sonra pistin oldukça zorlaştığını fark ettim. engeller yarıdan fazla yakınlaşır. Çalışmaya devam etmek için "video izle"yi kullanmak o kadar da kötü değil!!!
Oyun için hiç tavsiye etmem yorum yazmak bir yıldız verdim cok berbat
Daha fazla stunt yapabilmemiz için daha fazla bayan almamız gerektiğini hissediyorum
Bu gerçekten iyi bir oyun, ama evi sevmiyorum, oradan paralar çıkıyor, bu yüzden lütfen bunu düzeltir misin?
Bu oyunu GERÇEKTEN GERÇEKTEN GERÇEKTEN seviyorum ama daha önce 4 yıldız vermemin tek nedeni favori bölgemin içinde olmamasıydı (hala yok). Oyuna her ses bölgesini ekleyemediklerini anlıyorum ama kimyasal tesis bölgesini görmekten zevk alırdım.
Jordaine Turner adlı kullanıcının Apple watch apps ... - Pinterest
güzel oyun ama reklamlar çok
Oyun çok kötü çünkü ben karakter kazandığım ama bu sorunla ilgili olmayan önce bu oyuna 5 yıldız yapmayı planlıyordum ama iki yıldız ne de 4 yıldız vermicem 😾🙍♀️😠🙁☹🤮🤢
Aptal kaydetme sorununuzu düzeltin. Bana iki kez nereye kaydetmek istediğimi sordu, iki kez telefonumu seçtim ve sonunda sormayı bırakması için bulutu seçtim ama işte, kayıtlı dosyamı kaybettim. Ayrıca, reklamlar çok müdahaleciydi, ek can almak için zaten reklam izliyorum ama ayrıca zorunlu reklamlar da eklediler.
çok eğlenceli, ama çok, çok, çok fazla reklam. Bir yarışı her bitirdiğinizde bir reklam oynatılır ve bu ivmeyi yavaşlatır ve denemek için bir ceza gibi hissettirir
En tutkulu oyun değil, oldukça eğlenceli bir oyun
Şimdiye kadarki en kötü oyun. espio'yu kazanmaya çok yakındım ve oyunun başına geri döndüm ve tüm karakterlerimi ve espio noktalarımı çaldı.
5 yıldızımı 1 olarak değiştirdim çünkü her zaman, bu oyuna ne zaman geri dönersem döneyim, 3 yıl önce ya da şimdi 4 milyon gibi yüksek bir puan aldığımda ve bir canlandırma için bir video izledikten sonra oyun çöküyor ya da sadece Daha fazla oynayamayana kadar gerçekten gıcırtılı olmaya başlar, sonra donar ve tamamen çalışmayı durdurur! En yüksek puanımı geçip 5mil'e ulaşmak istediğim için gerçekten sinir bozucu ama bu sorun yüzünden asla yapamam. Bunun için bu oyunu düzeltilene kadar 1 yıldız olarak işaretliyorum
Bu oyundan zevk alıyorum ama ne kadar çok oynarsam o kadar sıkıcı ve tekrarlayıcı oluyor. Oyun geçmiş yıllarda pek değişmedi ve büyük güncellemelerden yoksun. Şimdi cevabımı koymak için yorumun çoğunu kesmek zorunda kaldım. Hatta zirveye ulaştı. Sonic Dash hesabım silindi. NEDENYYY! Veri yedeklemelerini kullanın. Bunu yükleme
Merhaba sega şimdi ben bu oyunu çok vor ama çok reklam var. Ekmen ve Zaza neden vuramıyorum Bunu bana bir yanıtla senden bekliyorum
Temple Run 2 - Gameplay Trailer - video Dailymotion
Buna 2 yıldız veriyorum çünkü sevdiğim halde, verileri aktarmanın bir yolunu göremiyorum, bu yüzden paramı boşa harcadım. Geliştiriciye ulaşmaya çalıştım ama şu ana kadar hiçbir şey yok.
Veriler yeni telefonuma aktarılmıyor. Destek ekibi mevcut değil. 3 defa mail attım cevap yok. Oynamak için harika bir oyun. Ama telefonları yükselttiğimde devam edemezsem ne anlamı var ki.
Yıllar öncesinden geri döndüm, hala çok iyi bir uygulama, sadece çok şey değişti, zorluklar eklediler ve şimdi mücevherleri kullanarak hayvanlarla inşa edebilirsiniz. Yeni yılbaşı etkinliğinden bir ağaç toplayarak fındıkkıran gümüşü alıp alamayacağınızı merak ediyorum, hediye, yıldız ve süs. Aksi takdirde bu harika bir oyun tavsiye ederim.
Sonic Dash - Endless Running Аркадни wehb
Genel olarak oldukça eğlenceli, bölümlerden bir şeyler toplamaya çalışmak ve yüksek puan almaya çalışmak çok eğlenceli!, bu tarz oyunlara ilgi duyanlara tavsiye ederim.
Kontrol, Sonic Dash 2'ye kıyasla biraz daha az tepki veriyor, ancak oyun çok daha çeşitli ve ilginç. Ayrıca, son güncelleme, görevlerin reklamların ve zamanlayıcıların arkasına kilitlenmesi nedeniyle ilerlemeyi önemli ölçüde yavaşlattığından, Dash 1. 1 yıldız için hala aktif olarak içerik yayınlıyorlar...
AD'leri devre dışı bırakmanın yolu yok.
Bu çok eğlenceli çünkü ayakta durabilirsin ve kaçabilirsin ve her şeyi yapabilirsin
İyi oyun Sonic çizgi. dır-dir. a. iyi oyun
Genel olarak harika ama hızlandırmak veya engeller eklemek yerine engeller arasındaki mesafeyi kısaltıyor ve şanslı bir balon kullanarak kırmızı halkalar ödemeden veya bir çizgi hazır olmadan belirli noktaları geçmeyi neredeyse imkansız hale getiriyor, bu yüzden evet
Oyun güzel ama reklamlar hata veriyor ve baş belası. Bir reklamda sayaç 30 saniyede takıldı ve tekrar izlemek zorunda kaldım, daha sonra "X" çıkışı görünmediği için oyuna geri dönemedim. Sonunda reklamdan çıkmayı başardım ama oyun devam etmeme izin vermedi... İyileştirme için çok yer var.
Sonic Dash çok güzel bir oyun ve her zaman oynamak isterim ama bunda sevmediğim bir şey var, oraya ulaştığında bir aşama var, görevi oynayabilmen için önce verileri kullanman gerekiyor
oyun çok güzelmiş
School of Chaos Online MMORPG ভূমিকা নিয়ে খেলা eng
oyun gercekden cok iyiiiiiiiiiiiiii herkese tavsiye ediyorum
Güzel ama kuyruklar ı daha da güzel yapsa ve birkaç 🤦♀️çanta düzeltmese daha iyi olcak
Oyun harika, çok eğlenceli! Reklam berbattır... boğazınızdan aşağı itilen her oyunu/uygulamayı indirirseniz, bir saat içinde depolama alanınız biter. eklentiler 30 saniye uzunluğunda... Keşke ücretsiz bir sürüm için ödeme yapma seçeneği olsaydı. Ücretsiz bir seçenek varsa 5 yıldız!
iğrenç bir oyun
Sonic Dash - Endless Running Arkade aeao
Benim için çok fazla eklenti içeren harika oyunların her gün yeni bir etkinliği var. Sevimli hayvanlara sahip olun. Oynaması çok basit. Cesur karakterlere sahip olmak. Oyunlar Yeni valinlere sahip olmak. Ve oyunları severim. 👍👌😎🌟💫💬ve toplaması kolay paralar süper mükemmel. Kuzenim de sonik çizgi oyunları oynuyor. Harika deneyimlere sahip yeni yerler, mücevher paraları toplamak için yeni etkinlikler 🌹🌷🏆🏆💐🌉🏰🏯⛲🎢🌄 beni orada stiller nedeniyle harika yapan oyunlar. Lütfen deneyiminiz için bu oyunu indirin 😀😊☺😉😘😘😍👍gam
Sonic the hedgehog manic - Download Sonic World Adventure Android APK ... The dazzling sequel to SEGA's hit endless runner, SONIC DASH,
Oldukça iyi, ancak belirli karakterler için mikro işlemler var ve bunları başka türlü elde etmenin bir yolu yok
Bu oyunu seviyorum çünkü koşup yüzüğü topluyorsun, top alıp soru soruyorsun ve karakterini değiştirip boss dövüşleri yapabiliyorsun.
Vay canına bu oyun harika, sanki canavarı oynarken gelip saldırıyorsun, onları yeniyorsun ve hatta gökyüzüne atlayıp stil yaratabiliyorsun gibi.
Bu iyi bir oyun, hiç tepki vermiyor, engeller görüşünüzü kör ediyor, bu yüzden sırada ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok.
Oyunda çok bug var. Reklam yerleştirildikten sonra oyun devam etmeden çöküyor. Bir defasında boss yenilirken sürekli hareket eden yeşil işaretçiler de takılıp kalmıştı.