Post by tentratoovatha on Feb 6, 2022 17:53:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Monster Fishing 2022 2022 version ▞▞▞
See mäng on hea väljapääs ja ülimalt lõbus, kui tase kõrgemale tõustes on see ka üks minu lemmikmänge, see on tõesti väljakutsuv ja lõbus
Soovib juurdepääsu minu fotodele ja failidele ega luba mul ilma jätkata.
Absoluutne prügimäng. Nii palju reklaame ja mänguoste. Lihtsalt häbematu rahapüüdmine
Minu graafika oli tõesti tõrges ja ka väga udune, kuid peale selle ma armastan seda mängu!!!😍😍😍
geniaalne mäng, kuid mitte nii hea, kui kala läheb õhku ja läheb ekraanilt ära, vajab sorteerimist
iga kord, kui ma oma wifi-tsooni sisse login... mäng ei avane .. naljakas võimalus anda mängijatele tasuta teemante, ma arvan... kui ma ei saa positiivset vastust, saavad teie mängud mu telefonist välja ..
mulle meeldib see väga. aga mul on andmeid, aga ei saa preemiate saamiseks reklaame vaadata, kas saate mind sellega aidata?
Siiani on see mäng hea, annan sellele 3, sest hakkasin just mängima. Ma annan värskenduse hiljem. Tahaks väga näha, et 3D-inimene kalastaks. See muudaks selle realistlikumaks. Kuid üldiselt on 3D lahe, lihtsalt minu soovitus 3D-inimese jaoks.
Mulle see mäng ei meeldi, see ei ole nauditav, see on nii halb kontrolli puudumine, graafika nii pettumus
Ma ei saa enam pilti Facebooki üles laadida
Kõik, mida pead tegema, on kerida, kuni see muutub miinusesse
Halvim mäng üldse. Juhtimine liiga raske
Äge mäng!! Super realistlik!!! Ei mingeid tõrkeid (minu jaoks tõenäoliselt)!!! See on palju, mida võiksite kalapüügimänguks mõelda! Soovitan teil see alla laadida!! 😁
Lahe
Mulle meeldib siin automaatne püüd, kuid siin on palju pealetükkivaid reklaame.
Taseme boonuse saamiseks peate reklaame vaatama
Lõbus ja põnev
Pole põhjust, miks teil on vaja mängu mängimiseks juurdepääsu kõigile minu fotodele. Pole võimalust. Lõpetage kasutajate andmete salakaval võtmine
Püük on tore, õnge otsas on vahel ägedaid üllatusi. Asukohad on kenad ja mitmesugused püütavad kalad võimaldavad teil heita.
Okei
ei talu mängudes vastupidavust......
Pole veel kindel
Monster Fishing 2022 กีฬา orh
mulle meeldib, kuid see võiks olla parem ja see pole roboti ülevaade
see on okei ole suurepärane ..mitte palju kontrolli kala püüdmise üle..see on endiselt vaid %
Mäng pole nii hull, kuid fantastiline, peaksite seda proovima ainult siis, kui soovite naerda
hea mäng, kuid häbi elutud objektid lakuvad karpe ja tassid võitlevad kõvemini kui kalad. nad peaksid vähem võitlema. mis ajast saab cgslice 400yd liini välja tõmmata
Vaatasin kõigi tasemete videoid ja miski ei hakanud kiiresti huvi kaotama, jätaksin selle vahele
See on okei
Copyright © 2010-2022 thbo.cc all rights reserved. Skip to content. Fish Hunting: Li Kui Pi Yu. Fish Hunting: Li Kui Pi Yu
Väga halb
Download Nimeotsing APK | APKfun.com
Te olete täiesti labased ja laisad!!! Seesama kulunud mäng, millele on lisatud "2022". Te olete tõesti nõmedad!!!! Pidage 1 tärni kingituseks!
õpetus läks liiga kiiresti, püüdes siiski aru saada
7 parimat kalastussaadet Netflixis (2019, 2020) - Telerite Loend
Monster Fishing 2022 Sports rgyz
Täiesti hämmastav mäng, tõeline ajaraiskaja. Ilmselgelt maksate kiireks edasiliikumiseks, kuid võite üsna kiiresti kasvada, kui mängite nutikalt ja sentigi maksmata. Graafika on tavalise kalapüügimängu jaoks üsna arenenud ja võtab palju aega, et sellesse vaimse kalapüügikogemuse jaoks korralikult sisse saada.
Super lõbus ja realistlik. Peaaegu ookeani lõhn tundub nii tõeline!
Hea ja lõbus
Cooking City - Cooking Games Trò chơi điện tử axa